Wie zijn wij? 
Voor contact en links klik hier

Ontstaan van het fonds


Stichting Hadiya Fonds is een voortzetting van Stichting Hadiya Reizen waarmee we menig wandeltocht door de Sinai georganiseerd hebben.  Al  vanaf 2009 trokken we met ons team bedoeïenen door de woestijn.  Daarnaast hielpen we zo hier en daar door subsidies aan te vragen en donaties op de juiste plek in te zetten.
Maaar langzaamaan begonnen de projecten een steeds groter deel van onze activiteiten in te nemen. Om die projecten een steviger basis te geven is daar nu een eigen fonds. Op de volgende pagina's  lees je hier meer over.  

Bestuursvoozitter
Dick Douwes. Emeritus hoogleraar geschiedenis van het Midden Oosten aan de Erasmus universiteit. Studeerde Arabisch aan de Radboud universiteit. Bekend met kleinschalige agrarische projecten. Bouwt hier een voedselbos op. Kookt de sterren van de hemel. Enthousiast vogelaar.
Secetaris
Miep Thuijls. Gepassioneerd wereldreiziger. Studeerde klinische psychologie en internationale politieke systemen aan de Radboud universiteit. Woonde ondermeer in Australie en Suriname. Heeft sociale cohesie hoog in het vaandel staan; ook in haar eigen buurt. Zingt in het ensemble De Strepsils.
Penningmeester
Harry van der Grinten. Werkt als beleidsmedewerker bij de L.E. Studeerde politicologie aan de Radboud universiteit  en bedrijfskunde aan de OU.
Let op de kleintjes, bewaakt de budgetten. Houdt van wielrennen, improvisatietoneel en Briesje, de kat.
Coördinator projecten
Marion Meulenbroek. Werkt als reisbegeleider voor Reizen met Marion. Studeerde Arabisch en antropologie aan de Radboud universiteit. Woonde in Indonesie en nu in deeltijd in Sinai. Bezit een minimoestuin. Zwerft graag met hondje Lara door de natuur en met kamelen door de woestijn. Heeft de vrouwen en kinderen van de woestijndorpen in haar hart gesloten.
.

.