Reizen met Marion

Het kan nog steeds: wandelen door de Sinaïwoestijn onder begeleiding van Marion en haar team bedoeïenen.  Elke dag een nieuw decor, elke nacht de sterrenhemel als dak.
We nemen genoeg kamelen  mee. Je kunt zelf kiezen of je wilt rijden of wandelen. Je bagage wordt in ieder geval gedragen. De groepsreis in het najaar valt van 5-12 oktober.  Het is dan heerlijk koel en lekker rustig in de woestijn. 

Een heel bijzondere reis!  In samenwerking met Stichting  Melania organiseerden we een sponsorreis met challenges dit najaar. De reis  was een groot succes. Op de website van Stichting Melania staat een mooi verslag

Reizen met kinderen. 

Onze ouder-kindreis was een groot succes. Klik  hier voor wat foto's .   

Hoe ziet een dag in de woestijn eruit?
We beginnen met een goed ontbijt. Vers brood, jam, kaas, eitje. Koffie of thee. Intussen zien we dat het team de kamelen opzadelt en bepakt. Rustig vertrekken we al rijdend en wandelend.
Na  een uurtje is het pauze en rond 12 uur zijn we op de lunchplek. Terwijl wij zitten wordt er hout gesprokkeld, vuur gemaakt, thee gezet en eten klaargemaakt. De lunch bestaat uit vers brood, dippen en salade.
Om 3 uur trekken we verder. En dan, tussen 5 en 6 zijn we op de rustplek. Voor het donker wordt rollen we onze matjes uit waar wij dat willen.
De kamelenzadels vormen onze rugleuning en de dekens onze zitplek. Vlakbij het kampvuur waar druk gekookt wordt. We hebben er 12 kilometer opzitten. Dat lijkt niet ver, maar het mulle zand op sommige trajecten  maakt het pittig. Dan volgt het avondeten. Rijst of pasta met een groentesaus. Soms vis of kip. 

   

Je kunt met een groepsreis mee gaan, maar je mag ook je eigen reis samenstellen. Dat kan vanaf 2 personen. We gaan in voor- en najaar, als de temperatuur het aangenaamst is, zo tussen de 23* en 28* overdag.
Wie boekt, krijgt ruim voor vertrek een paklijst en veel praktische informatie. Zodat je goed voorbereid het avontuur tegemoet gaat.

Voor een voorbeeldreis, klik hier.

Reizen landschap- natuurfotografie

De Siinaï is een eldorado voor fotografen.  Een sprookjesland in de ochtend- en avondzon.  Daar houden wij op de fotografenreis natuurlijk rekening mee. In een week reizen wij met een 4x4 de mooiste plekjes langs. Klik voor meer info hier.
.
 
Voor meer info, mail naar info@hadiyareizen.nl

   
.